FIFA 20

FIFA 20. Ianis Hagi primește un card spectaculos în FIFA Ultimate Team

Ianis Hagi va primi un nou card spectaculos în FIFA Ultimate Team

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 April 2020

Ianis Hagi va deveni o variantă căutată de mulți dintre jucătorii de FIFA Ultimate Team.

Mijlcoașul celor de la Glasgow Rangers face parte din cardurile speciale care pot fi câștigate de gameri în sezonul 6 din Ultimate Team. Practic, jucătorii vor trebui să acumuleze experiență și să ajungă la nivelul 30, pe parcurs primind carduri cu jucători sau alte bonusuri. 

Card de 87 OVR cu 93 la viteză și 99 la dribling pentru Ianis Hagi

Cei care ajung la nivelul 15 vor avea de ales între trei fotbaliști, printre care și Ianis Hagi. Față de cardul lui de bază, de 74, Ianis primește un upgrade important, un card de 87. Cu o valoare de 85 la șut, 93 la viteză și 99 la dribling, internaționalul român poate deveni unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din joc. Cu siguranță cei care îl vor alege nu vor regreta. 

Hagi are șanse mari, mai ales că îi are „concurenți” pe Juan Agudelo, un atacant din Major Soccer și rivalul din Scoția, Mohamed Elyounoussi, de la Celtic. 

Cine ajunge la nivelul 30 va putea alege dintre trei fotbaliști de 90, cu carduri foarte bune. Este vorba de Mario Gotze, de la Borussia, Pedro, atacantul celor de la Chelsea și campionul mondial de la Barcelona, Samuel Umtiti

Ovidiu Pătrașcu, tutoriale FIFA20 pe GSP » Episodul 4: Cei mai buni jucători din Liga 1 în FIFA

Citește mai multe știri despre FIFA 20:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.