Tenis

Cum a făcut-o Darren Cahill pe Simona Halep să plângă: „Ar fi trebuit să îmi mușc limba! Am realizat cât de mult am greșit”

Darren Cahill a povestit un episod neștiut petrecut alături de Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 25 April 2020

Antrenorul australian Darren Cahill (54 de ani) a dezvăluit când a făcut-o pe Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) să plângă.

Episodul s-a petrecut în 2017, după un meci pierdut de Simona Halep în fața Mariei Sharapova la US Open, în primul tur, scor 4-6, 6-4, 3-6.

Darren Cahill despre Simona Halep: „I-au dat lacrimile și a plecat la vestiare”

„După meci ne-am întâlnit, iar ea plânsese. I-am spus că a luptat formidabil, că sunt mândru de ceea ce a realizat. Apreciam că a dat totul pe teren și i-am zis că acest aspect este cel mai important.

Ea m-a întrebat cum a jucat din punct de vedere tactic. Eu ar fi trebuit să-mi mușc limba, să îi spun că nu e nicio problemă și că vom discuta despre asta cu alta ocazie. Dar i-am zis «Nu ai făcut bine asta, ai greșit acolo, nu ai ales bine atunci etc».

După câteva minute în care m-a ascultat, i-au dat lacrimile și a plecat la vestiare. Am realizat cât de mult am greșit. I-am transmis imediat că-mi pare rău: «Simona, dă-mi o îmbrățișare, te iubesc mult de tot! Ești parte din familia mea. Vom trece cu bine și peste momentul ăsta»”, a declarat Cahill pentru The Real DNA Podcast, citat de ziare.com.

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.