Campionate

Cuadrado s-a făcut de râs cu o glumă deplasată » L-a „confundat” pe Rabiot cu regretatul Fortunato!

Juan Cuadrado

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 25 aprilie 2020

Columbianul Juan Cuadrado, 31 de ani, a comentat amuzat la anunțul comemorării unui sfert de secol de la moartea prematură a fostului juventin Andrea Fortunato: ”Grande Rabiot, dar tu ești?!”. Și-a cerut scuze apoi.

Juan Cuadrado s-a făcut de râs în ziua în care suporterii lui Juventus l-au comemorat pe Andrea Fortunato, dispărut prematur acum fix 25 de ani. Extrema columbiană a avut un comentariu complet deplasat la anunțul clubului bianconero pe rețelele de socializare, "Mereu vei rămâne în inimile noastre". S-a făcut că-l confundă cu actualul său coleg, francezul Adrien Rabiot. Dovadă și mesajul stânjenitor "Grande Rabiot, chiar tu ești" și multe emoticoane care râd cu lacrimi.

Comentariul lui Cuadrado și scuza ulterioară pe InstaStory

Un talentat fundaș stânga

Abia după ce s-au revoltat ceilalți fani, a reacționat: "Îmi cer scuze tuturor juventinilor pentru ceea ce am scris. Dar, e adevărat!, am privit fotografia fără să citesc ce s-a întâmplat. M-am uitat și mi s-a părut că seamănă cu Rabiot. SCUZE". Andrea Fortunato, unul dintre cei mai promițători fundași stânga italieni din anii '90 și care a avut doar o selecție în squadra azzurra, a decedat la 23 de ani, după ce a pierdut lupta cu leucemia.

Fortunato și Rabiot seamănă unul cu altul, dar momentul ales de Cuadrado pentru a semnala acest lucru a fost nepotrivit
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.