Liga 1

Ce pregătește Giovanni Becali? „Gigi riscă, dar într-un an vom avea un transfer tare”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 aprilie 2020

Impresarul Giovanni Becali (67 de ani) a analizat strategia de vânzare a celor de la FCSB.

Gigi Becali a refuzat o ofertă concretă a din MLS pentru Florinel Coman și ține în continuare de preț când e vorba de cei mai valoroși fotbaliști de la FCSB. Giovanni crede că vărul său mizează pe cartea corectă și e sigur că anul viitor Liga 1 va reuși un transfer de răsunet. 

Giovanni Becali: „Gigi riscă”

„Sunt jucători care în continuare sunt pe lista multor cluburi. Important e ca ei să revină în activitate și să facă o figură frumoasă în cupele eruoepene. Odată ajunși în grupele Europa League am putea avea oferte serioase. Într-un an, un an și jumătate, vom avea parte de un transfer tare. Mai așteptați. Gigi riscă, ține de preț. De multe ori a câștigat cu strategia asta, de puține ori a pierdut. O să vedem”, a declarat Giovanni Becali la Realitatea Sportivă. 

Ianis Hagi la Lazio?

Ianis Hagi (21 de ani) e împrumutat de Genk la Rangers până la finalul lunii iunie. Presa din Italia a scris despre o posibilă deturnare către Lazio a internaționalului român. Giovanni respinge această idee. 

„Nu e absolut nimic serios cu aceste zvonuri. Eu vorbesc direct cu directorul sportiv de la Lazio. Avem o relație extraordinară, l-am întrebat. Sunt niște ieșiri ale unor conducători, fac declarații... Nu vă spun eu acum, că mâine vedeți pe toate posturile din lume. Eu anunț doar când transferurile  sunt făcute 99,99%.”, a comentat Becali.

VIDEO / Aliuță despre Ianis Hagi: „Timpul o să le rezolve pe toate”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.