Liga 1

FCSB. Presa din Serbia dă de pământ cu Gigi Becali, după ce Momcilovic și Planic au fost băgați în șomaj tehnic: „Vor scăpa de controversatul patron”

+22 Foto
Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a fost criticat de presa din Serbia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 April 2020

Gigi Becali a fost criticat în termeni duri de către publicația Mozzart Sport din Serbia, după ce finanțatorul FCSB i-a băgat în șomaj tehnic pe Marko Momcilovic (32 de ani) și Bogdan Planic (28).

  • Cristi Bălgrădean, Harlem Gnohere, Adi Popa și Alexandru Stan sunt ceilalți jucători de la FCSB care au intrat în șomaj tehnic

„Contractul celor doi sârbi din București urmează să ajungă la final. Bogdan Planic și Marko Momcilovic așteaptă cu siguranță finalul sezonului, când vor pleca liberi de contract de la FCSB și vor scăpa de controversatul patron Gigi Becali.

Salariile lor au fost tăiate la modesta sumă de 485 de euro. Cei doi nu mai vor să sufere astfel de umilințe publice, așa că nu există nicio dilemă: odată ce sezonul va fi gata, aceștia își vor căuta angajamente noi”, scriu cei de la Mozzart Sport.

Lui Planic și Momcilovic „nu le va fi greu să își găsească echipe noi”

Celor doi fundași sârbi le expiră contractele cu FCSB în această vară, iar jurnaliștii din țara lor de origine nu se îndoiesc că aceștia își vor găsi alte echipe rapid:

„Nu le va fi greu să își găsească echipe noi. Mai ales lui Planic. Fundașul de 28 de ani are trei oferte: gigantul turc Fenerbahce, Eintracht Frankfurt din Germania și formația rusă Ural Ekaterinburg. Toate vor să profite de faptul că lui Bogdan îi expiră contractul în vară și ca putea fi adus liber de contract. Adică nu vor fi nevoite să plătească niciun ban în schimbul lui”.

„După 7 ani în Liga 1, Marko Momcilovic nu trebuie să se îngrijoreze. Acesta ar putea reveni în Serbia, nu va fi o surpriză dacă Partizan va încerca să îl aducă. Mai ales că Marko poate juca atât în stânga apărării, cât și ca stoper”, mai notează sursa citată.

1 mecia disputat Marko Momcilovic în acest sezon pentru FCSB. În total are 96 de meciuri pentru roș-albaștri

91 de meciuria disputat Planic la FCSB, după ce a fost adus de la Vojvodina în 2017

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

+22 Foto
FOTO: Compania Națională de Investiții

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.