Stiri extrasport

Haos în Spania » Copiii au ieșit pe străzi, dar nu s-a mai respectat nicio regulă: „Repetăm greșelile. Responsabilitate zero"

Copiii au ieșit pe străzi în Spania, dar nu s-a mai respectat nicio regulă

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 27 aprilie 2020

Guvernul iberic le-a permis copiilor o oră de relaxare afară, însă numai cu părinții. Și adulții au uitat de distanțarea socială. „Adulții sunt mai răi decât copiii”, a protestat un jucător de la Rayo Vallecano

Măsurile stricte de izolare la domiciliu au durat 42 de zile în Spania. De duminică, Guvernul iberic le-a permis copiilor sub 14 ani să iasă afară.

Timp de o oră, ei au voie să facă activități fizice. Condiții: fiecare trebuie să fie însoțit de un adult și este obligat să rămână la maximum un kilometru distanță de casă.

În week-end, a fost însă haos în parcuri, pentru că puțini au respectat distanțarea socială. Fotbaliștii au protestat, certându-i pe părinți.

"Sper să nu regretăm. Adulții sunt mai răi decât copiii", a comentat Antonio Luna, fundașul stânga împrumutat de Levante la Rayo Vallecano. Oscar Valentín, colegul său de la Rayo, a completat: "Repetăm greșelile. Responsabilitate zero".

23.521de oameni și-au pierdut viața în Spania din cauza pandemiei de coronavirus

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: 11.339 de cazuri de coronavirus » 303 în ultimele 24h

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.