Stiri extrasport

Raed Arafat avertizează: „În cazul ăsta, s-ar putea să nu mai fie data de 15 mai”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 aprilie 2020

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, avertizează că data de 15 mai nu este bătută în cuie pentru eliminarea restricțiilor de circulație instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. 

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că odată cu încetarea actualei stări de urgență, pe 15 mai, va există o relaxare a măsurilor luate împotriva COVID-19. Raed Arafat cere cetățenilor să respecte în continuare toate prevederile Ordonanțelor Militare, în caz contrar starea de urgență ar putea fi prelungită. 

Raed Arafat: „Nu trebuie să ne relaxăm”

„Dacă situația se înrăutățește, s-ar putea să nu mai fie data de 15 mai. Nu trebuie să ne relaxăm înainte de momentul potrivit. Dacă începem de acum și spunem gata, nu mai e așa grav, hai să ieșim afară, s-ar putea să devină altă dată cea limită, nu cea din 15 mai. Sunt chiar insistent la acest lucru. Știu că oamenilor le-au ajuns măsurile, au fost unele grele pentru. Dacă începem să ne relaxăm înainte să fim într-un trend descendent, e posibil să se inverseze situația și să ne trezim cu mai multe cazuri de terapie intensivă”, a declarat Raed Arafat la Antena 3. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Cum arată Bucureștiul pe timp de coronavirus

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.