Campionate

Newcastle are planuri mari » Prințul Mohammed bin Salman, pe urmele fundașului de 150 de milioane de euro din Serie A

+33 Foto
Newcastle se află pe urmele lui Kalidou Koulibaly de la Napoli // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 April 2020

Newcastle pregătește prima bombă pe piața transferurilor după ce clubul : echipa din Premier League îl vrea pe Kalidou Koulibaly (28 de ani).

Odată ce prințul saudit cu o avere de 1,4 trilioane de dolari va prelua clubul englez, se așteaptă ca Newcastle să reușească mutări importante. Iar publicația Foot Mercato știe pe cine vor avea în vizor ocupanții locului 13 din Premier League: pe senegalezul Koulibaly, fundașul central de la Napoli.

Acestuia îi surâde ideea de a schimba campionatul după aproape 6 ani petrecuți în Italia, iar noul proiect al lui Newcastle ar putea reprezenta destinația perfectă.

Președintele lui Napoli, negociator dur: „Koulibaly are o clauză de 150 de milioane de euro”

Aurelio de Laurentiis, președintele lui Napoli, a declarat în trecut că nu va renunța la fundașul central din Senegal decât pentru o sumă colosală:

Koulibaly are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Dacă Harry Maguire a costat-o pe Manchester United 93 de milioane, eu cât să cer pe Koulibaly? 250 de milioane?” spunea de Laurentiis vara trecută, după ce Manchester United plătise o sumă imensă în schimbul fundașului central englez Harry Maguire.

Cu toate acestea, pandemia de COVID-19 i-ar putea da planurile peste cap președintelui clubului napoletan. Conform sursei menționate, acesta l-ar putea lăsa pe Koulibaly să plece în schimbul sumei de 80 de milioane de euro.

Kalidou Koulibaly // sursă foto: Guliver/gettyimages

56 de milioane de euroeste cota de piață a lui Koulibaly, potrivit Transfermarkt

GALERIE FOTO. Cadre inedite din întreaga lume, în plină pandemie de COVID-19

Citește mai multe știri despre Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.