Campionate

COVID-19. Jens Lehmann s-a îmbolnăvit de coronavirus! La începutul pandemiei era revoltat: „E mai bine să stăm acasă, pierzându-ne serviciile şi distrugând companii de succes?”

Jens Lehmann, unul dintre portarii importanți din istoria Germaniei // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 28 April 2020

Jens Lehmann, fostul portar al Germaniei, la CM 2006 și Euro 2008, trimis la psihiatru de fani din cauza unor afirmații legate de coronavirus, s-a infectat la jumătatea lui martie.

Jens Lehmann, fostul portar la echipe precum Borussia sau Arsenal, s-a remarcat de la începutul pandemiei numai prin afirmații controversate. „E mai bine să stăm acasă, pierzându-ne serviciile şi distrugând companii de succes?", se întreba el la un moment dat. Pentru ca apoi, într-o emisiune TV, să afirme: „De ce pe un stadion de 70.000 de locuri n-ar putea fi primiți 20.000 de fani? Dacă ar fi 10 metri distanță între ei n-ar veni deloc în contact". Atunci, unii l-au trimis la psihiatru. 

Jens Lehmann s-a infectat cu noul coronavirus

Dar mai nou, tabloidul Bild a aflat că Lehmann a fost deja infectat cu coronavirus. La mijlocul lui martie! „Am suferit de o tuse și febră ușoare, timp de o zi și jumătate. După două săptămâni de carantină, autoritățile m-au declarat din nou sănătos. A fost mai ușor decât cu gripa. Dar, desigur, persoanele cu risc trebuie să fie atente", a recunoscut el.

Cu toate astea, Lehmann nu se dezice de cele declarate anterior: „Dacă se ocupă fiecare al patrulea loc pe stadion, se respectă distanțarea socială. Iar ministrul Schäuble a zis bine. Trebuie să repornim Germania, pentru ca economia să nu moară. La fel și Bundesliga". 

61 de selecțiia adunat Lehmann în naționala Germaniei. Fost portar la Schalke, Dortmund, Stuttgart și Arsenal, acesta lucrează astăzi ca analist TV

FOTO. Imagini inedite din întreaga lume, în plină pandemie de coronavirus

VIDEO.Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.