Campionate

Soluția lui Bayern: Hoeness vrea să se joace cu salariu redus până-n 2021!

Uli Hoeness, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 28 aprilie 2020

Președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness, crede că jucătorii ar trebui să accepte tăierile salariale până la revenirea fanilor în tribune, în 2021: „N-avem încasări”.

Jucătorii lui Bayern au acceptat fără probleme reducerea cu 20 la sută a salariilor în condițiile unui campionat suspendat de la începutul pandemiei de COVID-19. Însă e de așteptat ca începând cu 9 sau 15 mai, dacă se reia Bundesliga, ei să-și primească retribuțiile întregi. 

„Greșit!" - susține președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness

Uli Hoeness pretinde că reducerile ar trebui menținute „până ce se va putea juca în condiții normale, cu spectatori în tribune". Adică, până-n 2021, potrivit virusologilor germani. 

Fostul campion al lumii din 1974 are și un argument solid: "Fără public, n-avem încasări. Sunt niște pierderi pe care le diminuăm cât de cât prin tăierea salariilor fotbaliștilor. E și un gest de solidaritate, pentru că altfel n-am avea cu ce să-i pătim pe ceilalți angajați".

8 ania fost Hoeness președintele lui Bayern, între 2009 și 2019. Timp de 2 ani (2014 - 2016), el a fost închis pentru evaziune

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din Bundesliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.