Liga 1

Ultrașii de la CS Universitatea Craiova, atac macabru la Dinamo: „Deschideți ușa, spurcaților! Am venit să vă salvăm!”

Ultrașii Craiovei din Liga 1 au ironizat-o pe Dinamo cu fiecare ocazie

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 28 aprilie 2020

O facțiune a Peluzei Nord Craiova, „Vechiul Spirit Ultras”, a ținut să le reamintească celor de la Dinamo, dar într-un mod grotesc, reprobabil, că nu e bine să râzi de necazul altuia.

Când finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a anunțat că vrea să vină în ajutorul lui Dinamo, o bună parte a suporterilor din Bănie a protestat vehement. 

Peluza Nord a și publicat un comunicat dur, cu titlul „Nu fi bolșevic". Și se delimita clar de actiunea lui Rotaru „de a ajuta clubul milițienesc Дина́мо". 

Ultrașii Craiovei, atac sub centură la Dinamo

Ultrașii nu s-au oprit însă aici. Iar o facțiune a Peluzei Nord, „Vechiul Spirit Ultras", a plusat deunăzi, pe o rețea de socializare, cu un atac sub centură, reprobabil, la adresa marii rivale. 

Pentru a le reaminti „câinilor" că nu e bine să râzi de necazul altuia, cum au făcut ei când Bănia era la ananghie, fanii radicali ai oltenilor au publicat o fotografie în care moartea cu coasa poartă emblema Craiovei și bate la ușa lui Dinamo, după ce a făcut ravagii la Steaua și la Rapid. 

Textul care-o însoțește e de-a dreptul macabru: „Deschideți ușa, spurcaților... Suntem noi, suporterii ȘTIINȚEI, am venit să vă salvăm! Blestemul Olteniei se va implini. M..e Дина́мо, echipa miliției! ".

2013e anul înființării CS U Craiova. A fost blamată inclusiv de fanii bucureșteni fiindcă se consideră succesoarea fostei mari echipe a Băniei, "Craiova Maxima"

Învinși și cu banii luați 

Oltenii au pierdut meciul caritabil de FIFA 20 cu Dinamo, cel propus de Rotaru și disputat luni seară, cu scorul general de 1-2 (1-3, 6-0, 1-2). S-au strâns 22.000 de euro, bani cu care „câinii” pot să mai acopere din datorii, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai susține clubul.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.