FIFA 20

FIFA 20. Ianis Hagi, strălucitor în FIFA20, cu noul card special creat pentru el! 9 goluri într-o singură partidă + ce atribute are

Card nou pentru Ianis Hagi în FIFA 20.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 April 2020

Ianis Hagi (21 de ani) este vedetă în FIFA 20 și tocmai a primit un nou card. Ovidiu „Ovvy” Pătrașcu, cel mai cunoscut jucător român de FIFA, explică detaliile mai jos, într-un video special. 

De 12 ori campion al României și fost campion mondial și european, Ovidiu Pătrașcu prezintă cel mai nou card primit de Ianis Hagi, numit„Storyline”, special creat de EA Sports pentru internaționalul român. Cardul se poate obține dacă strângi suficente puncte de experiență și completezi diferite challenge-uri.

Ianis Hagi are un rating de 87 și are 3 stele la abilitatea tehnică și 5 stele, numărul maxim, la jocul cu piciorul mai slab. Mijlocașul lui Rangers are în noul card calități fizice spectaculoase: 95 la accelerație și 91 la viteza sprintului. Ianis mai stă foarte bine la șuturi de la distanță (92), viziune (87, agilitate (98) și viziune (87).

Ovvy a făcut spectacol cu Ianis Hagi, reușind să marcheze de 9 ori și să facă faze spectaculoase într-o partidă câștigată fără emoții la Fifa Ultimate Team.

VIDEO / Cel mai nou card primit de Ianis Hagi în FIFA20

Citește mai multe știri din eSports: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.