Campionate

Răzvan Lucescu poate pleca de la Al Hilal! Ce club ar achita clauza de 2 milioane de dolari + Ianis Hagi, primul transfer?!

Răzvan Lucescu ar putea ajunge în Turcia

Articol de Daniel Scorpie  —  Tuesday, 28 April 2020

Presa din Istanbul susține că Fenerbahce s-ar fi decis în privința lui Răzvan Lucescu și vrea să-l transfere de la Al Hilal cu 2 milioane de dolari. Așteaptă doar răspunsul românului.

Fenerbahçe insistă cu pista Răzvan Lucescu și chiar e dispusă la un efort financiar consistent în vremurile coronacrizei. Cotidianul turc Fanatik a dezvăluit că echipa din Istanbul ar fi deblocat din cont două milioane de dolari, fix suma pe care antrenorul român o are drept clauză de reziliere în Arabia Saudită. 

„Dacă va accepta să plece de la Al Hilal, unde câștigă 4 milioane anual și 50.000 primă la victorie, ar veni cu tatăl său, Mircea, pe postul de consultant tehnic", explică sursa citată.

Îl aduc și pe Ianis Hagi?!

Luce junior ar fi alesul președintelui Ali Yıldırım Koç dintr-o foarte lungă listă de candidați pentru banca "galben-albaștrilor". După demiterea lui Ersun Yanal, Fener i-a contactat pe Erol Bulut, de la Alanya, Abdullah Avcı, ex-Beșiktaș și naționala Semilunei, Eusebio Di Francesco, demis de la Sampdoria, Marco Giampaolo, ex-Milan, Laurent Blanc, Christoph Daum, croatul Nenad Bjelica și enumerarea ar putea continua. 

Fotospor confirmă preferința șefului de la Fener și susține c-ar mai putea ajunge un român la Istanbul, Ianis Hagi, împrumutat de Genk până în iulie la Rangers. 

39 de meciuriare Răzvan Lucescu pe banca lui Al Hilal, cu care a cucerit Liga Campionilor Asiei

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.