Campionate

Imagini dure! Viața alături de o brută! Dezvăluiri cutremurătoare făcute chiar de iubita jucătorului: „M-a maltratat fizic și psihic” + reacția clubului și a jucătorului

Articol de Theodor Jumătate  —  marţi, 28 aprilie 2020

Daniela Cortés îl acuză pe columbianul Sebastián Villa, partenerul său, care e mijlocaș la Boca Juniors. „Nu mai suport! Am decis să spun totul. De doi ani trăiesc în durere și suferință. Am iertat și iar iertat o mulțime de lovituri”.

Sebastián Villa, mijlocașul columbian în vârstă de 23 de ani, joacă din 2018 la Boca Juniors. A venit la Buenos Aires împreună cu partenera, Daniela Cortés. 

Care face astăzi o dezvăluire cutremurătoare. Fotbalistul e agresiv, o bate și îi amenință familia. Violență fizică și psihică. De doi ani trăiește acest coșmar. Viața cu bruta!

„M-a amenințat că îmi va distruge viața și că îi va face rău familiei mele"

 A găsit în sfârșit putere să vorbească despre suferința pe care o îndură. A postat un filmuleț și mai multe fotografii pe Instagram, arătând ce urme are pe față, pe corp. Buză spartă, cucuie pe frunte, răni și vânătăi peste tot. "Nu mai suport! Am decis să spun totul. De doi ani trăiesc în durere și suferință

Am iertat și iar iertat o mulțime de lovituri, sperând ca el să se schimbe, dar asta nu s-a întâmplat niciodată", a mărturisit Daniela pe Instagram. "De câte ori i-am zis că îl părăsesc m-a amenințat că îmi va distruge viața și că îi va face rău familiei mele, sunând indivizi dubioși din orașul meu. Sunt disperată când văd că familia mea e în pericol. 

Am acceptat totul de frică, de teama de acest om, care are mulți prieteni. Cel despre care presa crede și scrie că este un înțelept și că vorbește cu maturitate e altfel în realitate".

  • Sebastian Villa. foto: Guliver/Getty Images

„Un abuzator. M-a maltratat" 

Victima lui Villa nu se mai ascunde: "Un abuzator. M-a maltratat fizic și psihic. Și am mulți martori! Nu înțeleg cum un sportiv profesionist poate provoca o asemenea suferință. E influențat de prietenii care sunt la fel ca el. Amenință și umilesc". 

Daniela încheie: „Acesta este adevăratul Sebastián Villa, cel care tratează urât femeile, pentru că nu sunt eu singura. E capabil de orice".

"Trăiesc singură, fără familie, într-o țară pe care nu o cunosc. Nu pot să ies de aici fugind. Mi-e frică pentru viața mea, pentru familia mea" - Daniela Cortés, victima lui Sebastián Villa

Reacția lui Villa

Ca răspuns, jucătorul a postat și el un filmuleț pe Instagram. "Vreau să vă spun că am și eu mamă, surori, verișoare, nepoate, sunt multe femei în familia mea. Acum, nu sunt acasă și nu știu care a fost intenția publicării acestor lucruri. De mâine, voi clarifica totul".

Boca anunță: „Toleranță zero"

Clubul s-a implicat și el. Matías Daglio, membru al Consiliului de Directori, a fost primul care a comentat subiectul pe rețelele de socializare. Două cuvinte, dar elocvente. "Toleranță zero". Potrivit cotidianului argentinian Olé, Boca va cere imediat deschiderea unei anchete.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.