Liga 1

A fost semnat contractul pentru stația de metrou la care visa Gigi Becali, în perspectiva unui nou stadion pentru FCSB! Locație + preț

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 aprilie 2020

Primăria Sectorului 4 a atribuit astăzi contractul pentru noua stație de metrou, una de suprafață, de pe Șoseaua Berceni, în imediata apropiere a bazei de pregătire a celor de la FCSB. 

Lucrările de realizare pentru stația de suprafață din Berceni au termen de finalizare 27 de luni, iar valoarea contractului este de 157 de milioane de lei, informează Hotnews. 

Caracteristicile stației de metrou

  • spații accesibile persoanelor cu dizabilități;
  • locurile de acces acoperite;
  • pasaje subterane de distribuție
  • peron central suprateran;
  • grupuri sanitare pe sexe;
  • casă și automate de bilete.

I se îndeplinește visul lui Gigi Becali

În urmă cu 4 ani, Gazeta Sporturilor dezvăluia planurile lui Gigi Becali de a construi un nou stadion în Berceni, de 30.000 de locuri, lângă baza de pregătire, pe un teren deținut de omul de afaceri. Sursele GSP dezvăluiau că Becali dorea o stație de metrou lângă stadion și că oameni de încredere din anturajul său discutaseră deja despre prelungirea magistralei cu încă două stații. „Gigi Becali ar trebui să investească 3-4 milioane de euro, pe lângă ajutorul de la Compania Națională de Investiții”, spuneau atunci sursele Gazetei. 

Gazeta din 11 noiembrie 2016

VIDEO / FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește și alte știri cu Gigi Becali protagonist:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.