Stiri extrasport

FOTO Iubita lui Adrian Petre și alte două foste Miss fac voluntariat și lobby pentru cadrele medicale, în lupta cu COVID-19

+36 Foto
Bianca Tirsin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 28 April 2020

Bianca Tirsin, iubita lui Adrian Petre, se face remarcată și în perioada pandemiei de coronavirus, fiind una dintre fostele Miss care se implică în voluntariat și face lobby pentru cadrele medicale. 

Bianca se implică în acțiunile organizației „Cetatea voluntarilor” din Arad, orașul ei natal, în care s-au consemnat peste 500 de cazuri de Coronavirus. „Momentan, fiind autoizolată la domiciliu în Bucureşti, nu pot să fiu aproape de ei, aşa că îi ajut prin intermediul online-ului", a spus iubita lui Adrian Petre pentru agerpres.ro.

Ea are un mesaj și pentru ceilalți români: „Vă încurajez cu drag să staţi acasă, să aveţi grijă de cei vârstnici, de copii, de toţi cei care trec prin această perioadă foarte dificilă. Dar, dacă gândim pozitiv, eu cred cu toată tăria că vom trece peste această perioadă. Trebuie doar să avem grijă de noi, să ne protejăm şi să stăm cât mai mult în casă". 

Pe lângă Bianca Tirsin, în acțiuni de voluntariat și sprijin pentru medici s-au mai implicat Anna Michela Ciornea (Miss Intercontinental România 2019) și Bianca Păduraru (Miss Globe România 2013 și Miss Tourism Global 2018).

+36 Foto
Bianca Tirsin

FOTO: Instagram Bianca Tirsin

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.