Stiri extrasport

VIDEO IREAL! Un sucevean a testat ipoteza lui Donald Trump și a tras pe nas dezinfectantul din scara blocului » Ce a urmat

+33 Foto
FOTO: monitorulsv

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 aprilie 2020

Un bărbat din Suceava a fost surprins pe camerele de supraveghere în timp de trăgea pe nas dezinfectantul montat în scara unui bloc. 

Dacă s-ar fi rezumat la asta, suceveanul ar fi scăpat nesancționat de poliție. Oamenii legii s-ar fi amuzat și l-ar fi lăsat în pace. Bărbatul a revenit însă în scara blocului și a furat dozatorul montat pe perete.

Poliția din Suceava l-a identificat pe bărbatul în vârstă de 39 de ani și l-a pedepsit exemplar. Lui Marius L. i-a fost întocmit dosar penal și a fost sancționat cu amendă pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare. 

A testat ipoteza lui Trump

Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, a avut joi noapte o declarație șocantă și a spus că s-ar putea injecta dezinfectant în corpul uman în lupta împotriva coronavirusului. Vorbele sale au creat panică printre medici. Au cauzat și multe probleme oamenilor, care au aplicat cele auzite la președintele american.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.