Liga 1

Hristo Zlatinski n-a vrut să plece la FCSB: „Am fost forțat!” » Cine a fost responsabil pentru transferul său

Hristo Zlatinski

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 28 aprilie 2020

Hristo Zlatinski, 35 de ani, fostul mijlocaș defensiv al Craiovei, susține că de vină pentru plecarea lui la FCSB, în 2018, a fost antrenorul Devis Mangia: ”Eu voiam să-mi închei cariera în Bănie, dar m-a trimis la echipa a doua”.

Hristo Zlatinski privește înapoi cu mânie. Deși joacă la Botev Vrața din iulie anul trecut, mijlocașul defensiv de 35 de ani e și acum supărat pentru modul cum a ajuns în august 2018 de la Craiova la FCSB. "Eu n-am vrut să plec la FCSB. Am fost forțat", a declarat Zlatinski la Oltenia TV.

El susține că "doream să-mi închei cariera în Bănie, însă antrenorul de atunci, Devis Mangia, m-a trimis la echipa a doua. Nu mai puteam rămâne în asemenea condiții". Totodată, "deși am considerat că FCSB a fost cea mai bună dintre ofertele primite, eu n-am fost pregătit să joc pentru echipa lui Becali. Mental n-am fost pregătit".

Becali s-a descotorosit relativ repede de fostul internațional bulgar, în februarie 2019, și acesta a trebuit să aștepte jumătate de an înainte de a putea juca din nou.

A fost semnat contractul pentru stația de metrou la care visa Gigi Becali, în perspectiva unui nou stadion pentru FCSB!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.