Liga 1

COVID-19. Gabi Balint, detalii despre cum l-a afectat pandemia de coronavirus pe Gică Hagi: „Nu mai rezistă”

+54 Foto
Gică Hagi vrea ca Liga 1 să se reia cât mai repede

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 April 2020

Gabi Balint, aflat în izolare la Bistrița, a vorbit despre situația din România și despre problemele cauzate de pandemia de coronavirus care a afectat întreaga lume.

Fostul internațional a spus că știe persoane care s-au îmbolnăvit de COVID-19 și a vorbit și despre Gică Hagi, fostul său coleg, despre care a spus că vrea ca perioada de pauză de la fotbal să se termine mai repede.

„Am vorbit şi cu Gică Hagi şi spunea că nu mai rezistă. La început chiar i-a prins bine și spunea că nu a mai avut de mult o pauză. Dar acum e prea lungă.

Cunosc şi eu aici, la mine, la Bistriţa, oameni care au microbu. Din păcate sunt oameni care mor. Sigur că poate mai aveau şi alte boli, poate că unii erau în spital, în stare gravă şi au contactat virusul şi au murit de coronavirus. Dar trebuie să respectăm ce spun specialiştii. Din păcate, nu se prea respectă. Am văzut că s-au făcut întâlniri, chefuri şi nu s-a respectat. Trebuie să scăpăm şi numai de noi depinde. Sigur că e problemă mare cu legată de economie.”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

„Anul ăsta o să sărbătoresc câștigarea Cupei Campionilor cu câinele meu, că e născut pe 7 mai. Sărbătorim împreună. Aşa a fost, s-a născut atunci şi mi s-a oferit. E un câine stelist”
Gabi Balint

VIDEO. Lui Gabi Balint i s-a făcut dor de cursele cu motorul pe străzile din București

FOTO. Imagini inedite din București, oraș afectat de pandemia de COVID-19

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.