Stiri extrasport

Gigi Becali, cerere pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: „Altfel, veți fi considerați criminali de neam, distrugători de țară”

+33 Foto
Gigi Becali vrea să ajute economia din România și are un mesaj pentru clasa politică

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 aprilie 2020

Gigi Becali, 61 de ani, patronul FCSB, a avut o răbufnire la adresa clasei politice din România, despre care a spus că va fi considerată responsabilă dacă în această perioadă economia statului va suferi, din cauza crizei COVID-19.

De asemenea, Becali s-a oferit să împrumute statul român cu 10 milioane de euro, dobândă zero, dar are o condiție: „Nu prin băncile străine, ci prin cea românească, CEC Bank”.

Gigi Becali, patron FCSB: „Depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul”

„Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde! 

Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul. Vreau să împrumut țara mea. Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a declarat Becali la Antena 3.

FOTO Bucureștiul, surprins în plină pandemie de coronavirus - cele mai interesante cadre:

VIDEO A fost semnat contractul pentru stația de metrou la care visa Gigi Becali

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.