Liga 1

Timișoara se umple de stadioane :D » Al treilea proiect anunțat în ultimii 3 ani: „Țineți-vă tare! Vă spun pentru prima dată”

La Timișoara se pregătește construirea mai multor stadioane noi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 aprilie 2020

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a vorbit din nou despre construirea unui stadion de fotbal. În cadrul unei conferințe de presă, edilul a dezvăluit că speră ca arena să fie finalizată pe parcursul anului 2021. E al treilea proiect anunțat în ultimii 3 ani!

„Țineți-vă tare! Vă spun ceva despre care nu am vorbit intenționat până acum, nu pentru că mi-a scăpat. Avem contract semnat în urma unei licitații pentru studiul de fezabilitate, pentru construire unui stadion pe structură metalică strada Calea Buziașului.

E alt proiect decât cel care urmează să fie stadion de rugby, dar despre care eu am spus că va servi și la alte sporturi, pentru că stăm foarte prost la capitolul stadioane. Ne-a venit contractul semnat de câștigător, mai trebuie mici formalități. Ne înțelegem cât de curând, e o chestiune de zile, poate maximum săptămâna viitoare. Se va da ordinul de începere a lucrarilor.

Sper să fie finalizat pe parcursului anului 2021. O să vedem după ce studiul de fezabilitate e gata ce va spune proiectantul. Din informațiile pe care le am, construcția merge mult mai rapid decât cea clasică", a spus Robu, potrivit Prosport.

15.000 de locuriar urma să aibă noul stadion din Timișoara, construit pe Calea Buziașului

Timișoara, capitala stadioanelor noi :)

E pentru a treia oară în ultimii trei când primarul Nicolae Robu anunță construcția unui stadion modern la Timișoara:

VIDEO Cum se prezintă stadioanele din Giulești si Ghencea

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.