Liga 1

EXCLUSIV Ionuț Negoiță, despre vânzarea lui Dinamo: „Le-am pus o condiție: 3 milioane de euro. Au zis că au buget de 10 milioane”

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 29 aprilie 2020

Ionuț Negoiță a avut o reacție după ce GSP.RO a informat că investitorii spaniolii nu ar avea forța financiară să susțină Dinamo. 

  • Ioan Andone a propus unui grup de investitori din Spania să cumpere clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță.
  • Negocierile s-au blocat într-un anumit punct, ca la fiecare tentativă anterioară de cedare a lui Dinamo. 
  • Ionuț Negoiță revine și spune că tranzacția este în continuare realizabilă. 

Ionuț Negoiță a luat atitudine după ce a citit pe site-ul Gazetei: „Până acum nu le-am cerut nicio garanție. Am avut o discuție mai devreme, pentru că oricum aveam în plan această ideea, dar așteptam să văd cum evoluează lucrurile. Le-am transmis clar: trebuie să garanteze măcar 3 milioane de euro. Adică faptul că au această sumă, nu pentru mine, ci pentru Dinamo. Mi-au transmis că nu sunt probleme, că au buget prin care să asigure și 10 milioane de euro!”.

Negoiță: „Minimum 3 milioane de euro!”

„Mi s-a zis că nu sunt probleme, acum aștept să văd în fapte. I-am anunțat telefonic, o să primească și în scris. Repet, suma de minim 3 milioane de euro pentru acoperirea cheltuielile e pentru Dinamo! Lucrăm la documente, dar condiționăm tranzacția de acest detaliu, prin care să asigurăm viitorul apropiat al clubului. Eu sper că este în regulă, rămân deschis oricăror discuții spre binele clubului”, a comentat Negoiță pentru GSP.ro. 

VIDEO / EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.