Diverse

Ciprian Marica și lista lui de cuceriri » S-a iubit cu Gina Pistol și Ilinca Vandici, iar pe ultima ar fi înșelat-o: „Da, și eu am pățit asta”

+34 Foto
Ilinca Vandici a fost într-o relație cu Ciprian Marica. Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 aprilie 2020

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al naționalei României, a apărut într-un videoclip comprimițător în care o aventură petrecută între el și Ana Muntean (VIDEO AICI) e dată în vileag chiar de către soțul acesteia. 

  • În prezent, Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu, cu care trăiește o poveste de dragoste ce durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii.
  • De-a lungul carierei, Marica a avut reputația unui adevărat cuceritor. S-a iubit, printre altele, cu vedetele Gina Pistol și Ilinca Vandici, iar relația cu ultima nu s-a terminat chiar amiabil. 

+34 Foto
Ilinca Vandici

Potrivit avantaje.ro, Ilinca Vandici lăsa de înțeles într-un interviu acordat în 2019 că a fost înșelată de Marica: 

„Da, și eu am fost înșelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă. Însă acum simt că voi veți înțelege și mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?»”, spunea Ilinca Vandici anul trecut, conform sursei citate.

VIDEO. Ciprian Marica: „Suntem un popor de trădători”

Citește și alte știri pe acest subiect:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.