Liga 1

Un oficial FCSB contestă măsura Guvernului: „E o prostie mare!”

Duckadam consideră că echipele ar trebui să fie lăsate să se antreneze

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 aprilie 2020

Helmut Duckadam (61 de ani), președintele de onoare al celor de la FCSB, nu este de acord cu măsura Guvernului care interzice cluburilor sportive antrenamentele în această perioadă.

„E o prostie mare că nu li se permite jucătorilor să se antreneze. Sigur, în anumite condiții. Nu mi se pare normal ce se întâmplă în România”, a spus Duckadam, conform digisport.ro.

  • Jucătorii și antrenorii de la FCSB s-au reunit luni la baza din Berceni și au început pregătirile, chiar dacă în România este stare de urgență;
  • Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar roș-albaștrii riscă o amendă de 70.000 de lei.

Scandalul de la FCSB a ajuns și în L'Equipe

L'Equipe a scris despre scandalul din jurul lui FCSB, echipă care și-a reluat antrenamentele în contextul pandemiei de coronavirus din România.

„În timp ce toate activitățile sportive care au loc în aer liber sunt suspendate în România, FC Steaua București a încălcat legea și riscă să fie pedepsită. FCSB a postat un clip video în care jucătorii se antrenează în grupuri de trei sub îndrumarea antrenorului Bogdan Vintilă.

Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, a anunțat deja că FCSB poate fi amendată pentru încălcarea a două decrete prezidențiale”, au scris cei de la L'Equipe.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.