Stiri extrasport

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 aprilie 2020

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a fost făcută publică. 

La scurt timp de la apariția informației pe internet, Ana Muntean și-a șters contul de Facebook, iar Marica s-a ferit să răspundă tabloidelor pe acest subiect, pentru a nu-i da amploare, potrivit Ziar de Cluj, tabloidul care a dezvăluit ieri filmarea controversată din august 2019. 

Pe internet circulă și o fotografie cu Ana, amanta fostului fotbalist, și Ioana Marcu, iubita lui Marica. Sursa citată notează că poza ar fi fost realizată chiar în ziua când Ciprian a fost prins alături de nora lui Florin Muntean, fostul șef de la Transgaz.

Prima „reacției” a iubitei înșelate de Marica

Nici Ioana Marcu, partenera oficială a lui Marica, nu și-a spus punctul de vedere până acum. Totuși, aceasta a postat o imagine alături de iubitul său, aseară, pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Facebook

  • Florin Muntean, soțul înșelat de Ana cu Marica, este un fost jucător de baschet la Gaz Metan Mediaș. Acesta a reușit performanțe notabile la juniori, câștigand Campionatul European U18 în 2006.

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

  • ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

Citește mai multe știri pe acest subiect:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.