Stiri extrasport

Cesc Fabregas, mesaj pentru străbunica de 95 de ani care a învins coronavirusul: „O supereroină!”

+33 Foto
Străbunica lui Cesc Fabregas s-a vindecat de coronavirus la 95 de ani

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 30 aprilie 2020

Cesc Fabregas (32 de ani), mijlocașul spaniol al lui AS Monaco, a anunțat pe Instagram că străbunica sa a învins coronavirusul: „Nu ar fi fost posibil fără doctorii și asistenții care își dau viața în fiecare clipă pentru ca nouă să ne fie mai bine”.

Pentru Fabregas, teama, panica, disperarea au trecut. Străbunica lui s-a însănătoșit. Fericit, mijlocașul lui AS Monaco le-a dat vestea celor 11,3 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Străbunica lui Cesc Fabregas s-a vindecat de coronavirus la 95 de ani

„A învins coronaviruslui la 95 de ani. Ultimul test a ieșit negativ. Străbunica e o supereroină", a scris jucătorul spaniol în vârstă de 32 de ani. „Nu ar fi fost posibil însă fără doctorii și asistenții care își dau viața în fiecare clipă pentru ca nouă să ne fie mai bine în aceste momente atât de dificile. Le sunt recunoscător pentru sacrificiul lor. Au tot respectul nostru". Încheind: „Nimic nu este imposibil".

Fabregas, campion mondial (2010) și dublu campion european cu Spania (2008, 2012), a donat nu mai puțin de 2,3 milioane de euro pentru ca Monaco să poată plăti salariile angajaților din administrație, acoperind și tăierile de 30 la sută din contractele secunzilor și celorlalți membri ai staffului tehnic.

FOTO Pandemia de coronavirus din întreaga lume, surprinsă prin ochii fotografilor - cele mai interesante cadre:

VIDEO Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.