Stranieri

Jose Mourinho a pus ochii pe Ianis Hagi! Presa din Belgia scrie despre „transferul carierei”

Ianis Hagi ar putea fi antrenat de Jose Mourinho la Tottenham

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 aprilie 2020

Ianis Hagi (21 de ani) are șanse tot mai mici să continue să fie jucătorul lui Genk și în sezonul viitor, iar mijlocașul nu duce lipsă de oferte.

Împrumutat la Rangers, unde a impresionat sub comanda lui Steven Gerrard, Ianis Hagi ar putea prinde la vară transferul carierei. După ce scoțienii și-au manifestat dorința de a-l cumpăra definitiv, iar Lazio este tot mai atentă la Ianis, presa din Belgia scrie că Tottenham este cea mai nouă echipă care l-ar vrea pe Hagi.

Analizând posibilele plecări de la Genk, belgienii au anunțat că echipa lui Jose Mourinho este cel mai nou nume de pe lista celor interesați de internaționalul român. Astfel, Ianis ar putea realiza „transferul carierei”.

4.500.000 de euroeste cota lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt

Ianis Hagi e împrumutat de Genk la Glasgow Rangers până în vară. Fiul lui Gică Hagi ajunsese în Belgia vara trecută, dar nu s-a adaptat la campioana en-titre și a fost cedat sub formă de împrumut în Scoția. Până la întreruperea campionatelor din cauza pandemiei, Ianis a avut evoluții apreciate la gruparea antrenată de Steven Gerrard.

3 goluriși 2 pase decisive a reușit Ianis Hagi în 11 meciuri pentru Rangers

 VIDEO / Aliuță despre Ianis Hagi: „Timpul o să le rezolve pe toate” 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.