Liga 1

Gabi Mureșan, devastator după plecarea lui Minteuan de la CFR: „Oameni de nimic. Ce n-aș da să fiu puțin printre șmecherii ăia”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 April 2020

Alin Minteuan, „secundul” lui Dan Petrescu, ș-a despărțit de CFR Cluj. Gabi Mureșan, fostul „căpitan” al feroviarilor, i-a luat apărarea și a scris cuvinte grele la adresa actualei conduceri.

  • CONTEXT: CFR Cluj le-a solicitat mai multor jucători și antrenori eșalonarea datoriilor contractuale pentru a putea obține licența. Toți au acceptat acest lucru mai puțin unul singur: Alin Minteuan! 

Gabi Mureșan și Alin Minteuan au avut o colaborare prodigioasă la Cluj. Au fost colegi timp de un sezon, apoi Minteuan a făcut parte din staff-ul tehnic al „feroviarilor”. Fostul mijlocaș central a lansat astăzi un atac dur la adresa oamenilor care iau deciziile la CFR.

Gabi Mureșan îi critică pe cei de la CFR

„Bravo, Alin! Oameni de nimic… Sper să se echimbe ceva la CFR și să scăpăm de ei! Și stai liniștit că oricum nu te meritau! Ce n-aș da să fiu puțin printre șmecherii ăia…”, a fost reacția avută de Gabi Mureșan pe Facebook. 

Alin Minteuan, o viață de „feroviar”

Alin Minteuan (43 de ani) a jucat pentru CFR Cluj în perioada 1993-1997, apoi pe final de carieră, între 2005 și 2008. Din ianuarie 2009 a fost numit de Dusan Uhrin, jr. în funcția de antrenor secund și a rămas pe acest post și în mandatele lui Antonio Conceicaoo, Andrea Mandorlini și Sorin Cârțu. 

După demiterea lui Cârțu, în decembrie 2010, a fost instalat în funcția de antrenor principal al clujenilor. În mai 2011, după venirea lui Jorge Costa, a redevenit secundul echipei. În 2019, după demiterea lui Antonio Conceicao, Minteuan este numit din nou "principal" pentru scurt timp până la revenirea lui Dan Petrescu.

VIDEO / Lovitură pentru Dan Petrescu! CFR Cluj, la un pas să-și piardă gratis un jucător de bază

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.