Liga 1

Un fost antrenor de la FCSB îi dă un sfat lui Gigi Becali: „Mergi la Minister!” » Și-ar dori din nou să antreneze echipa

Gigi Becali, sfătuit să se împace cu CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 aprilie 2020

Ilie Stan (52 de ani), fost antrenor la FCSB și în prezent tehnician la Gloria Buzău, în Liga 2, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și CSA Steaua.

Antrenorul i-a sugerat patronului FCSB să discute cu cei de la Ministerul Apărării Naționale pentru o reconciliere.

„Eu mă gândesc la un dialog între Gigi și cei de la Minister. Să încerce să facă o singură echipă. Le va fi foarte greu și celor de la Steaua fără jucători, iar suporterii nu vor mai aștepta trei ani până să ajungă în Liga 1.

Una e să stai la masă să spui că în câțiva ani promovezi în Liga 1, alta e să ai deja echipa în prima ligă, adică FCSB. Ar trebui să se pună la masă, să discute, să facă o singură echipă. Asta aș propune eu. Acum nu știu ce discuții sunt acolo, ce interese sunt", a declarat Ilie Stan, potrivit digisport.ro.

Ilie Stan vrea să antreneze din nou la FCSB

Ilie Stan a spus că vrea să antreneze la FCSB din nou și echipa să joace în Ghencea: „În viață nu se știe niciodată. Oricând e posibil să mai antrenez Steaua. Mi-aș dori extraordinar lucrul acesta. Dar să jucăm pe Ghencea".

Stan a antrenat FCSB între octombrie 2011 și martie 2012, conducând echipa în 22 de partide. A calificat formația roș-albastră în primăvara Europa League. Printre cele mai importante victorii ale sale se numără 3-1 cu Dinamo și 4-2 cu Maccabi Haifa.

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și au pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.