Campionate

Ion Timofte II a fost ales de fanii portughezi în echipa all-time a Boavistei!

Timofte este în continuare apreciat de fanii portughezi

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 01 mai 2020

Ion Timofte II, fost internațional român, a fost ales de fanii celor de la Boavista, echipă la care a evoluat între 1994 și 2000, în primul „11” all-time.

Timofte II a lăsat multe amintiri plăcute din perioada în care a jucat în Portugalia, iar suporterii Boavistei nu l-au uitat. În perioada de pauză din cauza pandemiei, pe site-ul clubului s-a lansat un sondaj în care fanii „alb-negrilor" și-au ales formația ideală all-time. 

Timofte II, ales în echipa all-time a Boavistei

Fostul internaţional român şi actualul consilier al clubului ASU Politehnica a prins un loc la mijlocul formației din Porto, lângă lusitanul Petit și bolivianul Erwin Sanchez.

Unsprezecele tip votat este: Alfredo – Paulo Sousa, Litos, Mario Joao, Quevedo – E. Sanchez, Petit, Timofte II – Joao V. Pinto, Ricky, Artur.

„Tim", 52 de ani, a evoluat la Boavista între 1994 și 2000, după ce în precedentele trei sezoane a fost la rivala FC Porto. Acolo s-a transferat după ce a plecat de la Politehnica Timișoara, în 1991. În total, a adunat 10 selecții și un gol pentru naționala României.

1 Cupăși o Supercupă a Portugaliei a cucerit Timofte cu Boavista. Mai are două titluri, o Cupă și două Supercupe cu FC Porto

Cum a reușit Jose Mourinho să gestioneze vestiarul celor de la Benfica Lisabona 

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.