Liga 1

Transfer pe axa FCSB - Craiova? Gigi Becali către Mihai Rotaru: „Să plătească și i-l dau pe Bogdan Planic!”

Gigi Becali l-ar lăsa pe Bogdan Planic (nr. 16) să plece la Craiova, în schimbul unei sume de bani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 mai 2020

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, a declarat că este dispus să-l cedeze pe Bogdan Planic (28, fundaș central) rivalei CS Universitatea Craiova, în ciuda declarațiilor pe care agentul jucătorului le-a făcut în acest sens.

„E foarte bine că Rotaru a recunoscut că l-a vrut pe Planic, însă nu a discutat nimic personal cu mine. Vă spun foarte sincer acest lucru. Dar, dacă el plătește pentru Planic, atunci i-l dau. Dar vreau să vă anunț că Planic nu este liber de contract la vară așa cum crede el. Băiatul mai are contract cu noi încă un an”, a declarat Becali la Prosport.

Zvonko Milojkovic, impresarul lui Bogdan Planic: „Nu fac afaceri cu Mihai Rotaru”

Și Zvonko Milojkovic, impresarul lui Planic, a vorbit despre posibilitatea ca fundașul central de la FCSB să ajungă la Craiova.

Sârbul va părăsi gruparea roș-albastră mai mult ca sigur. Acesta se află „la cuțite” cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, care l-a băgat pe fundaș în șomaj tehnic, după ce Planic nu a acceptat înjumătățirea salariului

Zilele trecute, agentul sârbului a vorbit pentru GSP.RO în legătură cu acest subiect: „Eu nu fac afaceri cu Mihai Rotaru (n.r. patronul Craiovei)! Vă rog mult să nu mai scrieți despre transferul lui Planici la Craiova, să nu mai luați în serios subiectul acesta!”, a fost mesajul tranșant al lui Milojkovic.

300.000 euroa plătit FCSB pentru Bogdan Planic către Vojvodina, în vara anului 2017

91 de meciuria strâns sârbul în tricoul roș-albastru. Cota sa de piață a ajuns să fie de 1.8 milioane de euro

VIDEO FCSB a încălcat Ordonanțele Militare și a pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.