Liga 1

FCSB. Gigi Becali a vrut să dea bani pentru Steaua, dar a fost refuzat! Dezvăluiri din interior: „E un dezinteres din partea tuturor!”

Gigi Becali nu a fost lăsat să plătească petrecerile jucătorilor de la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 mai 2020

În fiecare an pe 7 mai Steaua sărbătorește cea mai mare performață din istoria fotbalului românesc: câștigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986. Gigi Becali s-a oferit de mai multe ori să plătească pentru petrecere, dar a fost refuzat.

Jucătorii Stelei se adună an de an pentru a celebra victoria cu Barcelona, la penalty-uri, iar Gigi Becali, patronul FCSB, a vrut să plătească pentru petrecerea lor, dar Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, și alți jucători i-au spus să nu facă asta.

„N-am fost niciodată de acord ca Armata să organizeze. Chiar şi domnul Becali a avut ideea să organizeze şi i-am zis că nu e o idee grozavă. Noi trebuie să o organizăm pentru că o facem pentru noi. Nu o facem nici pentru Armată și nici pentru domnul Becali! E o sărbătoare a noastră.

De uitat nu se va uita, chiar dacă nu ne-am mai întâlnit în ultima perioadă sau într-un cerc restrâns. Atunci când am sărbătorit 30 de ani când am fost foarte mulţi. Lumea nu uită, dar e păcat că am ajuns în această situație. Parcă e şi un dezinteres din partea tuturor, chiar şi a mea. Sper ca lucrurile să revină cât de cât la normal şi la anul, când se împlinesc 35 de ani, și să facem acest eveniment la nivelul la care merită”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Telekom Sport.

34 de anide la câștigarae Cupei Campionilor Europeni vor sărbătorii steliștii pe 7 mai 2020

VIDEO. FCSB a încălcat Ordonanțele militare și a pornit antrenamentele la baza din Berceni

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.