Stiri extrasport

COVID-19. Ministrul Sănătății mesaj clar pentru români: „Nu vă gândiți la relaxare! Nu am atins vârful pandemiei”

+54 Foto
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 mai 2020

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit de la Vaslui despre situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus.

Oficialul a vorbit despre relaxarea măsurilor impuse în România începând cu 15 mai, a precizat că încă nu am ajuns la vârful pandemiei și a avut un mesaj clar. Potrivit lui Tătaru, acest weekend este decisiv pentru cum vor decurge lucrurile în perioada următoare.

„După sărbătorile de Paște, acest weekend este unul foarte important. E frumos afară, ziua e mare, și există e o tradiție a weekend-ului de 1 Mai, când lumea ieșea... Este o situație diferită. Acest 1 Mai trebuie să fie altfel pentru a putea avea sărbători obișnuite apoi, alături de cei dragi nouă.

Recomand încă o dată prudenţă, izolare voluntară, distanţare socială. Autoritățile au lansat deja diferite variante ale relaxărilor care se vor aplica de la 15 mai, când expiră starea de urgență. Nimic nu este încă stabilit! Urmează ca deciziile politice să fie luate în următoarele două săptămâni. Nu am atins încă vârful pandemie. Nu vreau să ne gândim la relaxare. Trebuie să fim atenți la tot ceea ce înseamnă distanțare socială ”, a spus Nelu Tătaru la Digi 24.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO. Imagini inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

Citește mai multe știri despre situația din România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.