Liga 1

Iubita lui Dragoș Nedelcu la 22 de ani: imagini superhot din carantină + SMS-ul misterios pe care l-a primit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 November 2020

Fundașul celor de la FCSB, Dragoș Nedelcu are o iubită celebră: Aza Gabriela este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală de la noi. Astăzi, a împlinit 22 de ani. 

  • Născută la Călărași, Aza a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sână, fostul membru al trupei Akcent. Aza iubește fotbalul și nu lipsește de pe stadioane.

Blonda superbă de 22 de ani e într-o relație cu jucătorul FCSB din octombrie anul trecut, iar în timpul pandemiei de coronavirus a făcut senzație pe contul personal de Tik Tok. A postat o mulțime de filmulețe în care nu s-a sfiit să-și arate formele.

Mai mult, artista a trimis și un SMS unui site de divertisment, care i-a „prezis” cum va merge relația pe care o are cu fundașul lui FCSB. "Dragoș are mari planuri pentru relația voastră! În perioada asta, el și-a dat seama că este cu adevărat important și a realizat că nu vrea deloc să te piardă! Ba chiar are în plan să mergeți să vedeți toată lumea împreună", a fost mesajul pe care l-a primit Aza.

"Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren", spunea artista într-un interviu pentru GSP.

Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.