Liga 1

Gaz Metan Mediaș, în ape tulburi » Strigătul lui Edi Iordănescu: „Toți avem de luat bani de la club!”

+27 Foto
Edi Iordănescu a calificat Gaz Metan Mediaș în play-off-ul Ligii 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 May 2020

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, a dezvăluit că la clubul său există restanțe financiare.

Oficialii clubului din Mediaș au decis să treacă toți angajații clubului, inclusiv fotbaliștii și staff-ul tehnic, în șomaj tehnic. Chiar și așa, asta nu pare să fie cea mai mare bătaie de cap a antrenorului echipei, care este mai deranjat de faptul că primele de performanță nu au fost plătite de club.

„Șomajul tehnic e chiar ultima problemă și eu pot să spun că toți, jucătorii, staff-ul tehnic, avem de luat bani de la club pentru că s-au îndeplinit niște obiective, s-a făcut performanță, s-au atras bani”, a declarat Iordănescu pentru TV Telekom Sport. 

Sezon impresionant pentru Gaz Metan

În acest sezon, Gaz Metan Mediaș a reușit să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1, unde, în primele două partide disputate, echipa antrenată de Iordănescu a remizat cu CFR Cluj (0-0) și a pierdut în fața Universității Craiova (1-2).

Ultimul sezon pentru Edi Iordănescu la Mediaș?

Antrenorul român ar putea pleca de la cârma echipei la finele acestui sezon:

„Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor. Şi şansele mele, oricât sunt de atașat de oraș, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul”, spunea Edi Iordănescu în urmă cu 2 zile la TV Telekom Sport.

GALERIE FOTO. Imagini noi de la stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

VIDEO. Fanii au decis: ECHIPA DECENIULUI din Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.