Liga 1

Giovanni Becali îi pune la zid pe antrenorii lui Dinamo: „Vedeți unde sunt ei acum și unde este Reghecampf” + reproș direct pentru Florin Bratu

Florin Bratu, Claudiu Niculescu și Mircea Rednic sunt câțiva dintre antrenorii care nu au reușit să obțină rezultate pozitive cu Dinamo în ultimii ani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 May 2020

Fostul impresar Giovanni Becali (67 de ani) a vorbit despre situația actuală a clubului Dinamo și a ajuns la concluzia că și antrenorii din ultimii ani ai „câinilor” au o parte însemnată de vină.

De asemenea, Ioan Becali a dezvăluit un reproș pe care i l-a făcut lui Florin Bratu în urmă cu ceva timp, privind transferul lui Mircea Axente - jucător care a evoluat pentru formația din Ștefan cel Mare în prima parte a sezonului 2018-2019.

Giovanni Becali: „Îi spuneam lui Florin Bratu: «Mă, ce-ți trebuie Axente, să-i dai 8-9 mii de euro pe lună?»”

„Îi spuneam lui Florin Bratu: «Mă, ce-ți trebuie Axente, să-i dai 8-9 mii de euro pe lună?». Și tu ai atacanți, Moldoveanu, Neicuțescu, Popa. Dar așa se întâmplă, toți antrenorii le spun conducătorilor că joacă cu tineretul, apoi își aduc alți fotbaliști. 

Uite, cum a făcut Reghe. Dar el a avut un patron. Ziceți voi de Gigi că face nu știu ce, dar uitați unde este Reghecampf acum și uitați-vă la antrenorii care au fost pe la Dinamo. Vedeți unde sunt ei acum.

De la Dinamo cine să plece? Puștii ăia de la academie, un grup de patru-cinci-șase jucători, puteau fi de ceva timp titulari la Dinamo. Dacă ar fi fost, cu siguranță ar fi avut oferte. Au avut și așa, dar a venit criza asta”, a declarat Giovanni Becali, conform digisport.ro.

VIDEO De ce nu investește Ion Țiriac la Dinamo: „Bani am, dar, dacă nu sunt atent, nu-i mai am"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.