Liga 1

Craiova vrea să plece din țară! Mihai Rotaru surprinde: „Am făcut tot posibilul în acest sens”

Mihai Rotaru vrea să ducă echipa Craiovei în altă țară pentru a relua antrenamentele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 May 2020

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a dezvăluit că formația din Bănie încearcă în această perioadă să găsească o metodă prin care să părăsească România, cu scopul de a se pregăti pentru reluarea campionatului.

Rotaru a spus că a fost refuzat deja de țări precum Germania, Uzbekistan sau Kazakhstan și așteaptă în continuare un răspuns din partea Cehiei și Austriei.

Mihai Rotaru, patron Craiova: „Dacă găsim luni sau marți ceva, e posibil să plecăm”

„Noi am vrut foarte mult să facem aceste teste, ca începând cu 3 mai să plecăm din țară. Am vrut în Uzbekistan, Kazakhstan, dar au granițele închise. Cel mai aproape am fost de Germania, am găsit o bază foarte frumoasă, cu 2 terenuri naturale, condiții de 4 stele.

Am luat acordul de la autoritățile landului, acordul final era de la poliția de frontieră, dar a căzut, pentru că au zis că vor să protejeze Germania. Am făcut tot posibilul în acest sens, dar nu ne-au dat voie. Nu am reușit să găsim. Ne uităm la Cehia, așteptăm Austria.

Suntem focusați pe tot ceea ce este în jurul nostru. Dacă nu găsim în următoarele 2-3 zile, nu mai are rost să plecăm, așteptăm până pe 15 mai, când sperăm să ne putem antrena în grup. Dacă găsim luni sau marți, e posibil să plecăm, dacă nu, cade această variantă”, a spus Rotaru, conform digisport.ro.

12 martieeste data la care Liga 1 a fost suspendată, din cauza răspândirii pandemiei de coronavirus

VIDEO Antrenamente pe BLAT în Liga 1! Deși e interzis în stare de urgență, mai multe echipe au reluat pregătirile » Doar FCSB plătește!

Citește mai multe știri despre Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.