Nationala

Sponsor nou

Articol de George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Federaţia Română de Fotbal are începînd de ieri un nou partener: Raiffeisen Bank. Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au oficializat noul acord la Casa Fotbalului

Astăzi, preşedintele Mircea Sandu împreună cu directorul general Ionuţ Lupescu au oficializat la Casa Fotbalului semnarea unui parteneriat de sponsorizare cu Raiffeisen Bank, valabil pe doi ani şi jumătate.

"Contractul este valabil pînă după turneul final al Campionatului Mondial din Africa de Sud. Noul sponsor ne-a ajutat deja să plătim primele de calificare ale băieţilor, pe care le-am virat", a spus Ionuţ Lupescu. Suma pentru care a fost încheiat contractul nu a fost dezvăluită. "Este un contract important", a fost singurul comentariu pe această temă al preşedintelui Raiffeisen Bank, Steven van Groningen. Reprezentanţii băncii au dezvăluit că vor lansa o ediţie limitată a unui card dedicat Euro 2008. Tranzacţiile făcute cu acest card pot aduce fanilor premii constînd în bilete la meciurile echipei naţionale şi în bani. Federaţia mai are contracte de sponsorizare cu Bergenbier, Adidas, Pepsi, Dacia şi Vodafone.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.