Liga 4

Victor Pițurcă explică de ce a refuzat-o pe Steaua: „Oamenii din MApN nu-și doresc ca echipa să ajungă ce a fost”

Victor Pițurcă nu e mulțumit de actualul proiect de la CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 05 May 2020

Victor Pițurcă (63 de ani) a dezvăluit că vara trecută, înainte de a ajunge la CS Universitatea Craiova, s-a aflat în tatonări cu reprezentanții CSA Steaua

Un apropiat al grupării conduse de CSA, Pițurcă nu pare să fie tocmai mulțumit de proiectul clubului care se află în continuare tot în Liga 4. 

„Da, la un moment dat, înainte să plec la Craiova a fost o mică discuţie. M-a chemat fostul comandant şi am stat de vorbă, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă. Nu a fost interesant pentru mine. 

Adică ce se întâmplă acolo acum... Conduce Ministerul Apărării clubul şi nu este normal. Adică echipa de fotbal trebuie să fie echipă profesionistă de fotbal pentru a putea atinge performanţele pe care trebuie să le atingă Steaua Bucureşti”, a spus Pițurcă, la TV Telekom Sport.

Victor Pițurcă: „Nu-și doresc ca echipa Steaua să ajungă ce a fost”

„Acum este doar Liga a 4-a, s-au pierdut ani importanţi. Probabil anul ăsta echipa va promova în Liga a 3-a. Să vedem în Liga a 3-a ce se va întâmpla. Însă acolo trebuie dezvoltată academia. Trebuie lucruri multe acolo de făcut pentru că viitorul este important şi trebuie să ţi-l pregăteşti dinainte. 

Ori în momentul ăsta, nu sunt oameni nici în Ministerul Apărării Naţionale care să îşi dorească ca echipa Steaua să ajungă ce a fost” - Victor Pițurcă 

VIDEO » Un fugar din România cu condamnare definitivă face dezvăluiri incendiare din exil

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.