Campionate

COVID-19. Reacții dure după videoclipul cu Salomon Kalou care a împărțit Germania: „Pe unii nu-i duce capul!”

Salomon Kalou

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 05 mai 2020

Ivorianul Salomon Kalou (34 de ani) a fost suspendat de Hertha Berlin după un live pe Facebook care scoate la iveală numeroase nereguli de securitate sanitară din vestiar.

Cu un live pe Facebook, din vestiar, Salomon Kalou și-a compromis contractul la Hertha și a împărțit Germania în două. 

Imaginile filmate de jucătorul ivorian au dezvăluit grave abateri de la sistemul de securitate sanitară pus la punct de Ligă (DFL) pentru combaterea coronavirusului. Jucători care nu respectă distanța de siguranță, bat palma ori își dau mâna, cum a procedat însuși Kalou la vederea colegilor. DETALII AICI

Sau un fizioterapeut ce purta doar mască în timp ce testa un jucător. Atacantul de 34 de ani s-a scuzat ulterior: "Îmi pare rău dacă live-ul meu a indus senzația că nu iau în serios coronavirusul. Dimpotrivă, îmi fac griji în special pentru oamenii din Africa, acolo n-au un sistem medical performant, ca-n Germania. Pe moment nu m-am gândit, eram pur și simplu bucuros că la noi testele au ieșit negativ". 

VIDEO. Imaginile dezvăluite de Salomon Kalou:

Hertha Berlin i-a suspendat contractul

Degeaba. Hertha i-a suspendat contractul, scadent în vară, iar reacțiile la postarea lui sunt dure. Dacă susținătorii reluării campionatului au spus "bine că s-a întâmplat acum, e un exemplu de «așa nu», iar DFL poate lua măsuri", au fost politicieni care au dat de pământ cu strategia Ligii. Kevin Kühnert, de la SPD, a spus că "acest concept de igienă a eșuat în fața realității. Pe unii jucători și reprezentanți ai cluburilor nu-i duce capul”.

15 maie data la care Bundesliga ar urma să se reia

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.