Stiri extrasport

Moment HALUCINANT la MasterChef » O concurentă, eliminată direct: „Unul dintre cele mai violente momente din istoria show-ului”

Saray a fost eliminată direct de la MasterChef Spania după ce și-a prezentat farfuria șocantă // sursă foto: Captură Twitter @ MasterChef_es

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 mai 2020

Saray, o concurentă a emisiunii MasterChef din Spania, a fost eliminată din competiție după ce a cauzat un scandal teribil: aceasta a prezentat o farfurie pe care se afla o potârniche negătită.

„Ai fost lipsită de respect față de toată lumea. Ceea ce ai făcut nu are nicio justificare. Ai râs de toți. Nici măcar să nu îți deschizi gura să vorbești, pentru că nu poți avea ceva de zis în apărarea ta”, au fost cuvintele dure adresate concurentei de către Jordi Cruz, unul dintre jurați, conform Marca.

Farfuria concurentei în vârstă de 27 de ani din Cordoba a întors stomacurile juraților și ale telespectatorilor pe dos: aceasta conținea o potârniche crudă, nici măcar jumulită, alături de câteva roșii pe post de ornament.

Unul dintre cele mai violente momente din istoria MasterChef”, descrie Marca întâmplarea.

Farfuria concurentei MasterChef // sursă foto: captură Twitter @ masterchef_es

Concurenta se scuză

„Ce puteam să fac în 20 de minute?” au fost cuvintele concurentei, vizibil afectată de reacția juraților.

„Să te lăsăm să intri pe acea ușă a fost marea greșeală pe care am făcut-o în acești 8 ani de emisiune. Aș aprecia dacă ți-ai da jos șorțul, pe care nu îl meriți, și ai ieși pe acea ușă”, a ținut să adauge juratul Jordi Cruz, vehement.

VIDEO. #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.