Liga 1

FCSB. Victor Pițurcă analizează situația lui Florinel Coman: „E păcat că nu i-au dat drumul” + „E treia sau a patra soluție la națională”

Florinel Coman este vedeta celor de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 mai 2020

Victor Pițurcă, fost antrenor la FCSB și fost selecționer, a vorbit despre Florinel Coman (22 de ani) și despre un viitor transfer al extremei de la FCSB în străinătate.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului. Este cotat la 6 milioane de euro. 
  • În acest sezon, Florinel Coman are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri.

„Pentru el, cel mai important este să meargă acolo unde este dorit şi unde câştigă bani mulţi. Acestă sumă de 9 milioane (n.r. cât a cerut Gigi Becali pentru 60% din Coman) mi se pare foarte, foarte mare. Cred că dacă cei de la FCSB au avut această sumă, e păcat că nu l-au lăsat să plece.

În sfârşit, acum poate are noroc să ia bani mai mulţi pe el. Dar în condiţiile cu care ne confruntăm azi este destul de dificil să mai fie sume din astea mari, mai ales pentru jucători din România. Pentru el, ca jucător, ar fi fost un club bun acolo, dar depindea tot de el să crească, să joace și să aibă performanțe.

Credeţi că dacă pleacă în SUA, nu poate fi adus în Europa, pe urmă? Ba da, poate fi adus. Jucătorii valoroşi sunt urmăriţi peste tot. Ar fi puţin dificil, dar când ai nevoie de un jucător, îl aduci indiferent unde joacă. Îl aduci să joace și la echipa naţională. Însă Coman trebuie să ajungă titular la echipa naţională. Deocamdată, din ce văd eu e soluţia a treia sau a patra la naţională. A fost şi problema asta cu întreruperea campionatului, pentru că poate Coman creştea mai mult în această perioadă”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport.

 

VIDEO Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.