Campionate

A sărbătorit prelungirea contractului masturbându-se în curte! Vecinii au anunțat poliția

Farid El Melali și-a prelungit contractul cu Angers

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 06 mai 2020

Farid El Melali, 22 de ani, a fost interogat luni după episodul în care a fost prins masturbându-se în curte. Internaționalul algerian recidivist și-a reînnoit acordul cu Angers (locul 10 în Ligue 1 la oprirea campionatului) până în 2023.

Un fotbalist din Ligue 1 și-a oripilat vecinii în carantină. Farid El Melali nu a găsit alt mod pentru a sărbători prelungirea acordului cu Angers până în 2023 decât printr-o manifestare exhibiționistă! Extrema algeriană în vârstă de 22 de ani s-a masturbat în curtea casei, fiind văzut și denunțat! Incidentul obscen s-a întâmplat luni, africanul fiind reținut și interogat, seara, de polițiștii francezi.

A comis-o și în aprilie!

Avocatul său, Sandra Chirac-Kollarik, i-a luat însă apărarea: „Nu a făcut-o la adresa cuiva anume și nu a fost agresiv cu nimeni". El Melali și-a recunoscut „comportamentul nepotrivit" la audieri și s-a apărat spunând că „am crezut că sunt singur în grădină". Algerianul e recidivist, impresarul lui confirmând că în aprilie s-a mai deschis un proces similar contra lui, dar martorul n-a fost în stare să-l identifice

5 goluriîn 8 meciuri la Angers are Farid. Multă vreme a fost accidentat

Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.