Adrian Petre știe ce va mânca în următoarea săptămână încă de duminică seara. Iubita sa, Bianca lipește lista de bucate pe frigiderul apartamentului în care cei doi locuiesc
Adrian Petre are parte de un adevărat răsfăț din partea iubitei sale, Bianca. Cei doi s-au întors la București, de la Arad, orașul lor natal, iar acum așteaptă repornirea competițiilor sportive. Pe lângă antrenamentele pe care atacantul celor de la FCSB trebuie să le facă în fiecare zi, acesta are și un meniu pe care-l respectă.
Totul este pregătit de Bianca, iar meniul pentru această săptămână a fost dezvăluit de cei doi pe Instagram. "Nu e nimic sofisticat. Totul este făcut în casă, cu ingrediente bio din grădină și puțin răsfăț. Totul cu multă dragoste! Meniul îl schimb săptămânal", a spus Bianca, încoronată drept Miss Arad 2015, Miss Catwalk 2015, Miss International România 2018.
De ce preparate are parte atacantul de 22 de ani? De la omletă cu spanac și pui cu mazăre până la vrăbioară de vită cu sos de ciuperci sau pește la cuptor cu legume. În nicio zi nu lipsește însă un pahar mare de suc natural preperat în casă din portocale sau alte fructe și legume, toate proaspete!
Cum arată meniul lui Adrian Petre în această săptămână
"Eu mănânc doar brânză făcută de mine și o mănânc cu orice: cu piersici, cu cireșe, compot, pepene, ciorbă, muștar, porumb, orice, orice! Brânză la fiecare masă și cu orice, acesta e meniul meu"
Gigi Becali, patron FCSB
La Berceni, brânza de la Gigi era obligatorie :)
La restaurantul bazei din Berceni, jucătorilor li se dezvăluie în detaliu ce urmează să mănânce. La secțiunea diferite tipuri de brânzeturi, prima categorie e "brânza de la patron"! Cea care provine din producția proprie pe care Gigi o are de la oile pe care le crește chiar în Pipera, în apropierea casei în care locuiește.
Becali a fost cel care a garantat, personal, pentru calitatea produsului, astfel că de ceva timp, fotbaliștii mănâncă acest tip de brânză. Și în privința mezelurilor influența lui Gigi a fost totală. Pe afișul de la intrarea în sala de mese scrie "diverse tipuri de mezel (achiziționate de la «Baciu» la recomandare patron)"
Ce conține micul dejun la FCSB
- suc natural portocale
- suc sfeclă roșie
- tipuri de cereale: ovăz, granola, musli, ciocolată, porumb
- tipuri de lapte: vacă, migdale, soia, cocos
- iaurt natural, iaurt cu fructe, chefir, sana
- tipuri de semințe și fructe uscate: migdale crude, caju crud, semințe dovleac, miez de nucă crud, merișoare, prune uscate, goji
- avocado, fructe de pădure
- legume diverse: roșii, castraveți, măsline
- tipuri de ouă: ochiuri românești (poșate la abur), ouă fierte la 5 și 8 minute, la comandă, ochiuri sau omlete cu diferite adaosuri de legume
- tipuri de brânzeturi: capră, vacă, cremă almette, brânză topită, bânză soia tofu, cașcaval
- zacuscă din legume, pateu vegetal și de porc
- mezeluri
- pâine
{{text}}