Box

Mike Tyson revine în ring, dar foștii adversari trag semnalul de alarmă: „Dacă lovește, poate omorî pe cineva”

Mike Tyson. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 mai 2020

Mike Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor, dă semne tot mai clare că-și pregătește întoarcerea în ring. Acesta a revenit la antrenamente, iar alte informații despre comeback-ul său au fost oferite de un promotor. 

În cadrul unor meciuri caritable, pugilistul ar urma să boxeze împotriva unor foști rugbiști, care după retragerea din rugby au cochetat cu sporturile de contact. Mike Tyson ar putea să se dueleze cu Sonny Bill Williams (34 de ani), un cunoscut fost jucător de rugby din Noua Zeelandă. 

„Meciul ar putea avea loc pe arene cu 30 de mii de locuri, ar fi un eveniment. Chiar dacă Mike are 53 de ani, sunt mulți care vor să-l înfrunte. Am luat legătura cu unul din agenții lui și i-am spus că-i putem oferi un milion de dolari pentru un meci”, a afirmat promotorul Brian Amatruda, potrivit digisport.ro.

„Mike Tyson ar putea intra la închisoare pentru omucidere”

Totuși, nu toată lumea e entuziasmată de posibila disputare a unor astfel de meciuri demonstrative. Jeff Fenech, un apropiat de-ai lui Mike Tyson, a avertizat:

„Dacă Mike trimite o lovitură spre băieții aștia, ar putea intra la închisoare pentru omucidere! Știu cum dă cu pumnul, mai mult ca sigur adversarii lui vor fi la morgă a doua zi”, a spus Jeff Fenech, conform sursei citate.

VIDEO. Serena Williams, antrenament special cu Mike Tyson

Citește și alte știri despre box:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.