Liga 1

Gică Popescu a răbufnit în emisiunea cu ministrul Ionuț Stroe: „Cine îmi plătește mie 300.000 de euro?”

+30 Foto
Gică Popescu și Ionuț Stroe au dialogat pe tema reluării Ligii 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 May 2020

Gică Popescu (52 de ani), președintele celor de la Viitorul, a participat joi seara la o emisiune alături de Ionuț Store (40 de ani), ministrul Sportului, și de jurnalistul Dragoș Pătraru (42 de ani). 

Aceștia au vorbit despre reluarea Ligii 1, iar Gică Popescu a avut o poziție fermă cu privire la startul antrenamentelor. „Baciul”, care ocupă funcția de președinte la clubul lui Gică Hagi, spune că o perioadă îndelungată de cantonament n-ar fi o variantă avantajoasă din punct de vedere financiar. 

„Cine îmi plătește mie cei 300.000 de euro, cât ar costa cantonamentul? Cum pot să țin jucătorii departe de familii pentru două luni de zile? 

Să începem în siguranță campionatul din punct de vedere sanitar, dar să și avem banii necesari pentru a îndeplini condițiile! Aceste eforturi financiare aș putea să le fac pentru două săptămâni, dar după aceea aș pune în pericol viitorul clubului pe care îl conduc”, a spus Gică Popescu, la „Starea Nației”. 

Răspunsul lui Ionuț Stroe: „Poate vom mai relaxa măsurile”

„Este, într-adevăr, greu să îndeplinești actualele condiții, dar nu e un model brevetat de noi, ci în toate competițiile majore. Lucrăm la anumite scheme pentru a ajuta sportul din România. În acest moment, nu noi spunem ce trebuie să faceți, ci medicii epidemiologi. Niciun ministru responsabil nu s-ar putea abate de la regulile și măsurile de izolare în condițiile în care sunt peste 500 de reprezentanți în competiția dumneavoastră

 

Nouă ni s-a cerut să transmitem cât mai rapid aceste scenarii care să permită reluarea competiției. Dacă în două săptămâni situația ne va permite, poate vom mai relaxa măsurile. Vedem ce se întâmplă atunci. Momentan, acestea sunt condițiile în care se reia și Bundesliga” - Ionuț Stroe, ministrul Sportului

FOTO. Noi imagini surprinse în București, în timpul pandemiei de coronavirus

  • Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO. Gică Popescu, anunț mare pentru România: „Nu s-a mai construit așa ceva din '84!

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.