Liga 1

Victor Pițurcă e categoric: „Doar pe Steaua aș mai antrena-o în România”

+27 Foto
Victor Pițurcă nu a mai antrenat de la sfârșitul lui 2019

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 mai 2020

Victor Pițurcă (64 de ani), ultima dată antrenor la Craiova, a declarat că Steaua este singura echipă din România pe care ar mai fi dispus s-o antreneze.

„O să arate superb stadionul Ghencea, sper. Steaua ar fi singura echipă din Romania pe care aș antrena-o, Steaua, atunci când ar reveni în prim plan. Vom vedea ce se va întâmpla. 

Eu mi-aș dori mult ca la acest stadion nou să se facă statui tuturor jucatorilor, staff-ului, celor care au reușit această mare performanță. Nu vreau sa dau un anumit nume pentru noua arenă, dar cel mai nimerit ar fi Steaua «'86»", a declarat Pițurcă, în emisiunea „Campionii Digi Sport”.

  • Ultima experiență ca antrenor principal a lui Victor Pițurcă a fost în România, la CS Universitatea Craiova, formație pe care a pregătit-o în perioada septembrie-decembrie 2019.

2 trofee internea câștigat Piţurcă în carieră: campionatul (în 2001) şi Cupa României (1992), ambele cu Steaua

Victor Pițurcă: „Oamenii din MApN nu-și doresc ca echipa să ajungă ce a fost”

Zilele trecute, Pițurcă a dezvăluit că vara trecută, înainte de a ajunge la Craiova, s-a aflat în tatonări cu reprezentanții CSA Steaua. 

„M-a chemat fostul comandant şi am stat de vorbă, dar nu mi s-a părut o discuţie serioasă. Nu a fost interesant pentru mine. Conduce clubul Ministerul Apărării şi nu este normal. Nu sunt oameni nici în MApN care să îşi dorească ca Steaua să ajungă ce a fost”, a declarat Pițurcă.

VIDEO Medicul roș-albastru. Ionuț Petru i-a uimit pe toți cu vasta sa colecție de tricouri 

Citește mai multe știri despre Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.