Liga 4

STEAUA. Dumitru Dragomir, derapaj la adresa lui Florin Talpan: „E lovit de paranoia dacă vrea ca stadionul din Ghencea să-i poarte numele”

+22 Foto
Florin Talpan e inamicul numărul unu al lui Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 May 2020

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost protagonistul unui derapaj deplasat avut la adresa lui Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua.

Totul a pornit după ce Talpan, inamicul numărul unu al lui Gigi Becali, a oferit o declarație prin care lăsa de înțeles că și-ar dori ca noul stadion al Stelei să-i poarte numele

„Dacă te apucă paranoia, să știți că paranoia e a dracu'! E deranj mare. E Talpan mai important decât Emerich Ienei? Asta ar mai trebui. Dacă eu am făcut sediul Ligii, trebuia să fie numită clădirea după numele meu? Dacă vrea ca stadionul să fie numit după numele lui, înseamnă că e lovit de paranoia.

De ce să nu se numească stadionul  «Marius Lăcătuș?» Sau ar trebui să se numească stadionul  «Steaua»”, a spus Dragomir, la Pro X. 

Fanii au decis: „Stadionul Steaua”

Într-un sondaj găzduit pe GSP.RO, 37.300 de fani au răspuns la întrebarea „Cum ar trebuie să se numească noul stadion Steaua?”.„Stadionul Steaua” a fost varianta preferată, fiind votată de 16.423 de oameni, reprezentând 45% din totalul voturilor. 

„Emerich Ienei” a fost a doua variantă cu 6.074 de voturi (16%), urmat de „Marius Lăcătuș” (5.287 voturi, 14%) și „Mihai Neșu” (4.254, 12%) .

Stadionul Steaua, caracteristici:

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro;
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

Imagini noi de la stadionul Ghencea. Scaunele s-au montat în proporție de 80% și se montează panourile de sticlă

Citește și alte știri despre stadionul Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.