Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Dezvăluiri din culisele conflictului frații Becali - Pițurcă » De ce a plecat Dănciulescu de la Steaua și are doar 8 convocări la națională

Ionel Dănciulescu a vorbit la GSP Live despre conflictul cu Victor Pițurcă, la Steaua.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 mai 2020

Fostul atacant Ionel Dănciulescu (43 de ani) a fost la GSP Live, unde a vorbit despre culisele conflictului cu Victor Pițurcă și motivul pentru care nu a fost convocat la echipa națională. 

Deși „Danciu-gol” a avut parte de un parcurs foarte bun în tricoul roș-albastru, marcând 54 de goluri în 129 de meciuri, atacantul a devenit încet-încet rezervă în Ghencea. În direct la GSP Live, Dănciulescu a dezvăluit ce s-a întâmplat atunci și de ce a plecat la rivala de moarte a Stelei:

„Au fost probleme legate de faptul că noi eram impresariați de firma fraților Becali. Eu am fost de la început cu ei, și acum avem o relație de prietenie și de respect. Sunt oamenii care m-au ajutat atât cât s-a putut, sunt convins că uneori aș fi meritat mai mult, dar cu ei am mers până la capăt. Au fost corecți cu mine și eu nu pot să uit. S-a spus să renunțăm la firma respectivă pentru a rămâne la Steaua”.

VIDEO Dănciulescu vorbește despre conflictul cu Pițurcă și de ce merita mai mult de la naționala României

Cu doar 8 prezențe la naționala României, Dănciulescu e de părere că acel conflict cu Victor Pițurcă este motivul pentru care nu a fost convocat mai des. 

„E clar că acesta a fost motivul și pentru care nu am ajuns la echipa națională. Eu cred că în perioada respectivă aș fi meritat mult mai mult de la națională. Erau foarte mulți atacanți buni, dar dacă nu ar fi fost ce a fost, probabil aș fi avut mai multe meciuri la echipa națională. Acum ne întâlnim, vorbim. E un tip deschis, de la care am învățat foarte multe. La echipa de tineret eram atacantul preferat al dânsului. Asta a fost, a existat acel scurtcircuit atunci. Nea Piți e un om orgolios”, a declarat Ionel Dănciulescu la GSP Live. 

Palmares Ionel Dănciulescu: 

8 trofee: titlul de campion (2002, 2004, 2007), Cupa României (2003, 2004, 2012), SuperCupa României (2001 și 2004) 

2 titluri de golgheter al României (2004 și 2008) 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.