Liga 1

Ionel Dănciulescu, o nouă reacție în controversa cu perfuziile aduse de Laurențiu Reghecampf în vestiar: „Jur că știu ce mi-au făcut”

Ionel Dănciulescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 mai 2020

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a făcut noi precizări după ce dezvăluirile lui de la GSP Live i-au provocat lui Laurențiu Reghecampf o ieșire dură.

„Totul se făcea numai cu acordul doctorului. Știam că mi se făceau doar vitamine pentru că le vedeam în fața mea. Sunt mulți care nu au făcut. Eu nu știu de fiecare parte. Eu spun că am făcut și am văzut ce mi s-a făcut. Era și o chestie mentală la noi. Jur că știu ce mi s-a făcut. Au fost controale antidoping în cupele europene.  Mă deranjează că se scrie despre dopaj la niște injecții de vitamine. Am făcut o dată sau de două ori. Voiam să facem pentru că aveam o încărcătură mare fizică. Aveam B-uri, B6 și B12.

Am vorbit azi cu Reghe, el spune că nu s-a referit la mine în reacția lui. Eu am o relație destul de ok cu el. Sper că din tot ce am spus nu am lezat cu nimic valoarea omului și antrenorului Reghecampf. Eu nu mai știu dacă el a făcut sau n-a făcut. Eu am spus doar că cred că majoritatea echipelor făceau atunci aceste lucruri.

Sper că am reglat-o cu el datorită relației pe care am avut-o, am stat în cameră. Am fost supărat că Reghe s-a supărat. El vede în felul lui, eu le văd în ale mele. Nu cred că am spus ceva ieșit din comun”, a spus Dănciulescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

DĂNCIULESCU DESPRE PERFUZIILE LUI REGHECAMPF

Laurențiu Reghecampf, reacție dură după declarațiile lui Ionel Dănciulescu

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul lui la Al-Wasl, a reacționat dur după ce Ionel Dănciulescu (43 de ani), fostul său coleg de la Steaua, a dezvăluit la GSP Live că Reghe a adus perfuziile în vestiarul roș-albaștrilor pe vremea când era un jucător de doar 23 de ani.

„Sunt Reghecampf și sunt imun la toate mizeriile pe care le debitează toți neaveniții. Probabil succesul meu i-a supărat pe restul care au rămas în negura timpului anonimi. Ce spune Dănciulescu e o prostie! Chiar una mare care ma face să zâmbesc. Încurcă anii, echipele”, a declarat fostul tehnician al lui FCSB - mai multe detalii, AICI.

Paul Pîrvulescu a declarat, în direct la GSP Live, că s-a dopat la un club din România!

Citește și alte știri despre acest subiect:

VIDEO EXCLUSIV Dănciulescu, dezvăluire controversată din vestiarul Stelei: „A venit Reghe și făceam perfuzii, stăteam două ore cu ele în mână”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.